Isabella Löwengrip är en känd entreprenör som startade sin karriär som bloggare, precis som Kenza gjorde. Isabella går även under namnet Blondinbella. Isabella Löwengrip gifte sig 2013 med Odd Spångberg. Idag är de inte ett par längre trots det drömmiga bröllopet med runt 50 gäster. Isabella och Odd prioriterade mat och vin framför klänning och bröllopstårta.

 

Ett personligt och vackert litet bröllop

Isabella och Odd ville ha ett lite mindre bröllop och bjöd endast de närmaste vännerna. Isabella hade knappt någon familj på plats på bröllopet utan hennes del av gästerna bestod till största del av vänner. Vänner som hon idag knappt har någon kontakt med. Det var runt 50 gäster på bröllopet – som trots sina få gäster var en påkostad och drömmig historia.

 

Hur mycket kostade Isabella Löwengrips bröllop?

Hela kalaset gick loss på 280 000 kronor. Det är mycket pengar, men jämför man med Kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop som kostade 100 miljoner kronor så får detta lov att ses som en kap.

Isabella har själv specificerat en lista på vad saker och ting kostade:
Mat och dryck för 50 personer och hyra av ställe: 90 000 kronor
Transport: 15 000 (båt och buss)
Blommor: 20 000 kronor
Klänning: 6 000 kronor
Ringar: 55 000 kronor
Foto och film: 60 000 kronor
Middag och övernattning för tärnor, best mans och brudparet själva: 15 000 kronor
Klänningar till tärnor och fracks till best man: 12 000 kronor
Tårta: 4 000 kronor
Inbjudningar, bordskort och namnlappar: 20 000 kronor

Detta är dock inte exakt alla kostnader, och inkluderar inte den stora kostnaden av bröllopskoordinatorn som de använde sig av för att planera bröllopet.

 

Isabella Löwengrip

 

Isabella Löwengrips nedskärningar på priset

Isabella är en person med bra insikt i sin ekonomi. Siffror och ekonomi är något som Isabella brinner för och priser och budgetar fick bli en större del av bröllopet än vad det egentligen hade behövt vara då Isabella tjänar flera miljoner på sin blogg och andra affärer. Men det var ett klokt val av Isabella och Odd att inte spendera mer än vad de gjorde. Trots att de sparade in på vissa saker så fick de ett bra resultat.

Isabella var gravid när hon gifte sig och i Isabellas fall har hon själv sagt att hon hade lagt mer pengar på en klänning om hon inte hade varit gravid. Klänningen var dock mycket vacker, trots sitt relativt låga pris. Den hade tjocka axelband, ett kort släp samt knappar och en rosett bak i ryggen.

Hon har även sagt att hon snålade in på tårtan då både Isabella och Odd är mer för god mat och vin snarare än tårta. De fick först en offert på 12 000 kronor, men denna tackade de nej till och tog ett billigare alternativ för 4 000 kronor istället.

En av de dyrare sakerna för bröllopet var koordinatorn som fixade allting. Isabella och Odd, främst Isabella, hade tydliga föreställningar om hur det skulle vara. Men tiden att ordna med detta själv fanns inte där, och därför fick det bli koordinatorns uppgift att skräddarsy bröllopet.