Schyssta ting!

Lyxig massage i Stockholm - men VAR!?


skrivet den 22 aug av Admin, klockan:11:07

Jag har svårt att tänka mig ett bättre sätt än att lyxa till det med en riktigt härlig massage. Problemet (om man nu väljer att se det som ett problem) är att det finns SÅ många schyssta ställen i Stockholm att få massage på! Mitt jobb som ekonomiassistent ger mig tyvärr ingen superlön varje månad att spendera på spa-aktiviteter och därför har jag heller inte haft möjligheten att testa en massa olika ställen för att utröna vilket som är det bästa. För det första så är det en enda stor djungel av alternativ; klassisk massage, healingmassage, Shirodhara, Qi gong massage, Shiatsumassage, Indisk massage - you name it! VAD ska jag välja? Jag har ofta problem med spänningar i nacke och axlar då jag sitter alldeles för mycket vid datorn i mitt arbete. Brukar ta klassisk massage med inriktning på just axlar och nacke. För egen del skiljer jag på "tvungen" massage och "lyxig" massage. Den senare har jag dessvärre väldigt sällan råd att gå på, men vill jag unna mig nåt riktigt njutningsfullt, ja då blir det en riktigt lyxig massage. Då är miljön den avgörande delne. En miljö som ska kännas just lyxig, gärna i någon gammal anrik miljö så jag får känslan av slott eller herrgård. Något jag verkligen kan rekommendera om du vill ha det sistnämnda och vill ha massage i Stockholm just, är Reisen Spa & hotell. Det ligger väldigt nära kungliga slottet i Gamla Stan. Det häftiga med att få massage och behandlingar på Reisen är just omgivningen! Behandlingarna är förlagda i gamla lokaler från 1600-talet med stora gedigna källarvalv. En riktigt historisk och lite mystisk miljö att vistas i. Med ett glas rött vin i ena handen och några chokladpraliner i den andra, så är den dagen fulländad. För dig som gillar gamla herrgårdar och slottskänslan, så har Luxury Spa även behandlingar i Södertuna slott, Gripsholms Wärdshus samt Dufweholms herrgård. Dessa har jag ju dessvärre inte testat, men skulle gärna vilja.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5